ESPANYOL
Esports 10/04/2015

Víctor Sánchez: "Aquesta victòria et dóna un plus"

Tant ell com Álvaro van acabar el partit al Madrigal amb forts cops

Ara
2 min
Víctor Sánchez, en roda de premsa

BarcelonaÁlvaro i Víctor Sánchez van acabar el partit davant el Vila-real amb contusions que els han obligat a fer un tractament específic durant les últimes hores. En el cas del defensa, pateix una contusió a la zona sacre ilíaca dreta. Malgrat que l'acció va passar a la primera part, el jugador va poder acabar el partit. El migcampista, per contra, també va rebre un cop al turmell dret del qual ja ha estat tractat.

El mateix Víctor Sánchez, autor d'un gol al Madrigal, ha parlat en roda de premsa afirmant que "les setmanes de tres partits impliquen que gairebé no has acabat un i ja estàs pensant en el següent. El d'aquest diumenge, contra l'Athletic serà molt important perquè puguem tenir la salvació a l'abast i acabar el més amunt possible".

Segons el migcampista, "l'equip lluitarà fins al final. L'altre dia davant l'Elx, la primera part va ser bona, però la segona va ser dolenta i té lògica que la gent estigui impacient i es queixi. Ahir vam demostrar que l'equip té molta gana i la voluntat de fer una gran temporada i acabar el més amunt possible. Aquesta última victòria és una petita empenta que ens donarà molta moral i esperem seguir sumant de tres en tres". De la mateixa manera assegura que "haguéssim signat guanyar els tres punts a l'Elx i empatar a Vila-real. Ha estat a l'inrevés i això et dóna més moral perquè després del cop de l'altre dia, que vam acabar empipats, guanyar a Vila-real et dóna un plus de motivació i tant de bo sigui una setmana de set punts".

Victor reconeix que "les sensacions no han estat bones", tot i que l'equip ha sumat només una derrota en els sis últims partits. "Vam tenir partits millors i pitjors, però no érem l'equip de fa dos mesos. Ahir es va demostrar que aquest equip encara hi és i tant de bo tornem al camí de jugar bé i de guanyar partits".

stats