Ciclisme
Esports 23/07/2011

Evans: "Fa tant de temps que estic concentrat en guanyar que no m'ho crec"

Evans s'ha posat a plorar després de baixar del podi en el qual li han col·locat el mallot groc de líder del Tour de França, un dia abans d'arribar als Camps Elisis

Efe
1 min
Evans llueix el lleó de peluix al podi de Grenoble

GrenobleCadel Evans s'ha posat a plorar després de baixar del podi en el qual li han col·locat el mallot groc de líder del Tour de França un dia abans del passeig honorífic del guanyador pels Camps Elisis de París. "No m'ho crec, fa tant de temps que estic concentrat en guanyar...", ha assegurat l'australià, virtual vencedor.

Evans, que aquest diumenge serà el primer australià a guanyar el Tour, ha afirmat que ha tingut por en dues ocasions de perdre aquest Tour. "Amb el problema mecànic de divendres al Télégraphe i amb Andy Schleck i Contador davant vaig tenir por. Però vaig mantenir la sang freda", ha confessat.

"Fa 20 anys que vaig veure el Tour de França per primera vegada a la televisió. Aquest dia vaig començar a treballar per aconseguir-ho. Ho faig pel ciclisme, però també per tots els que han cregut en mi, començant per Aldo Sassi", ha afirmat en referència al seu entrenador, mort el desembre passat per un tumor cerebral.

stats