FÓRMULA 1
Esports 30/01/2014

McLaren torna a dominar la taula de temps en el penúltim dia de tests a Jerez

Kevin Magnussen ha estat el més ràpid seguit de Felipe Massa, que s'ha estrenat al volant del Williams

Ara
1 min
Kevin Magnussen, a Jerez, durant els tests de pretemporada de F-1 / ANDREW HONE / GETTY IMAGES

BarcelonaKevin Magnussen ha estat el pilot més ràpid en la tercera i penúltima sessió de tests de pretemporada que s'estan fent al circuit de Jerez de la Frontera.

El pilot de McLaren ha rebaixat el temps que aquest dimecres va fer el seu company d'equip, Jenson Button, demostrant que l'escuderia britànica està avançant per preparar-se per a l'inici del Mundial, a Austràlia.

També ha deixat bones sensacions Felipe Massa, que s'ha estrenat al volant del Williams. Fernando Alonso, per la seva banda, ha pujat per primer cop al nou Ferrari i, tot i que també ha tingut problemes (el cotxe s'ha quedat aturat al mig de la pista) ha pogut completar 57 voltes.

Qui segueix sense poder aprofitar aquests entrenaments és l'equip Red Bull. L'escuderia de la marca de la beguda energètica segueix amb problemes amb el motor Renault i aquest dijous Daniel Ricciardo –que agafa el relleu de Sebastian Vettel per aquests dos últims dies– només ha pogut fer tres voltes d'instal·lació, sense marcar temps.

Aquest divendres es disputa l'última jornada d'entrenaments de pretemporada a Jerez amb la presència del català Dani Juncadella al volant del Force India.

stats