FÓRMULA 1
Esports 09/05/2014

Hamilton lidera la primera sessió d'entrenaments lliures a Montmeló

Sebastian Vettel ha tingut problemes amb el seu Red Bull i només ha pogut donar quatre voltes

Nuria García
1 min
Lewis Hamilton ha aconseguit el millor temps en la primera sessió de lliures a Montmeló / FERRAN FORNÉ

MontmelóLewis Hamilton (Mercedes) ha aconseguit el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya (1:27.023), demostrant un cop més la superioritat dels Mercedes. El britànic, que ha encapçalat durant bona part de la sessió la taula de temps, s'ha vist superat cap al final pel McLaren de Jenson Button, que finalment ha acabat segon.

Tercer ha estat Daniel Ricciardo mentre que Fernando Alonso ha completat la sessió amb el quart millor temps, seguit de l'altre Mercedes, el de Nico Rosberg, a més d'un segon del seu company d'equip.

Sebastian Vettel ha començat amb problemes el Gran Premi a Montmeló. El seu Red Bull s'ha quedat aturat al mig de la pista quan només s'havien disputat 25 minuts d'entrenaments just el dia que estrenava xassís (un de la temporada passada, segons va anunciar en roda de premsa el pilot). L'alemany, que ha ajudat a retirar el cotxe de la pista i fins i tot ha refredat el motor Renault del seu Red Bull amb un extintor quan el monoplaça ja estava sobre la grua.

Tampoc ha tingut una primera sessió d'entrenaments lliures molt plàcida Sergio Pérez. El pilot de Force India ha vist com se li despenjava el retrovisor esquerre i ha hagut d'entrar a boxes amb el retrovisor agafat amb la mà mentre conduïa.

stats