WIMBLEDON
Esports 10/07/2016

Andy Murray regna per segon cop a Wimbledon després de derrotar Raonic en tres sets

És el tercer torneig de Grand Slam de l'escocès, campió als Estats Units el 2012 i Wimbledon el 2013

T.p.
1 min
Murray celebra la victòria assenyalant cap al cel

BarcelonaAndy Murray ha guanyat per segon cop a la seva carrera el torneig de Wimbledon, després de derrotar el canadenc Milos Raonic en tres sets (6-4, 7-6 i 7-6). L'escocès s'havia convertit el 2013 en el primer britànic a guanyar el torneig des de l'any 1936, quan ho havia fet Fred Perry, i ara ha sumat una segona corona a l'All England Club.

Murray havia perdut aquesta temporada les finals de l'Open d'Austràlia i Roland Garros, contra Djokovic, però a Londres ha mostrat el seu millor joc malgrat la resistència de Raonic, el primer jugador nascut després de l'any 2000 que arriba a una final d'un torneig gran. Raonic, entrenat per John McEnroe i Carles Moyà, només ha cedit per detalls. És el primer canadenc que és finalista a Wimbledon, i havia eliminat Federer en semifinals.

Al primer set, Murray s'ha imposat per 6-4. Al segon, encara més igualat, el fort servei del canadenc ha evitat 'breaks'. Però al 'tie-break', Murray s'ha imposat per un clar 7-2. La igualtat també ha presidit el tercer set, però l'escocès ha pogut guanyar el seu tercer torneig gran, de nou al 'tie-break', amb facilitat, per 7-2 una altra vegada. Els altres títols eren els de l'Open dels Estats Units del 2012 i el primer Wimbledon, el 2013.

stats