Esports 04/05/2012

"La festa de Guardiola", a la portada d''Sport'

'Marca' dedica tota la portada a la celebració de la Lliga per part del Reial Madrid a la capital espanyola i escriu: "Va per vosaltres"

Ara
1 min
sport

BarcelonaEl diari 'Sport' dóna detalls de com serà la festa de comiat i homenatge a Guardiola a la portada d'aquest divendres. El rotatiu assegura que "el club prepara un homenatge emotiu" que Pep "ha acceptat, finalment". Diu que es tracta de la festa que "es mereix". Entre altres particularitats el diari detalla que "les persones més importants per a Pep hi seran presents".

'Mundo Deportivo', per la seva banda, assegura que "Alba agrada". En portada, el diari afirma que "el Barça segueix amb interès el polivalent i elèctric lateral esquerrà del Bayern". La primera pàgina d'aquest rotatiu recorda també que "Pep supera Mou en el seu particular pols de títols".

'El 9 esportiu' aposta per Messi per davant de Cristiano i apunta que l'argentí "és conegut arreu del món només pel seu futbol", mentre que el "portuguès se'l coneix també per la seva actitud arrogant". Amb fotos dels dos jugadors, titula: "MesSI; CristiaNO".

'Marca' gaudeix de la victòria del Reial Madrid i titula: "Que guapa!". Així, recorda que el Madrid "brinda a l'afició la seva Lliga més difícil". A la foto apareix Iker Casillas agafat a l'estàtua Cibeles i cridant cap a la multitud.

stats