FÓRMULA 1
Esports 21/06/2012

La Generalitat Valenciana diu que quan acabi l'any se sabrà si el GP de F-1 s'alterna amb Catalunya

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, diu que València vol seguir amb la F-1 però que cal ser "conscients" de la crisi econòmica que es viu

Efe
1 min

BenicàssimEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dijous que el resultat de les negociacions entre Catalunya i el País Valencià sobre la Fórmula 1 es coneixerà al final de temporada.

Fabra, que ha insistit que cal ser "racionals" per les dificultats econòmiques que es travessen, ha fet aquestes declaracions a Benicàssim. El cap del Consell ha dit que aquestes negociacions estan "molt avançades" per part del patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, Catalunya i el País Valencià, i que l'acord "es farà públic un cop finalitzada la temporada".

El País Valencià "vol seguir estant dins de la referència i projecció internacional que suposa un Gran Premi de Fórmula 1", ha afegit, tot i que ha reclamat la necessitat de ser "conscients" de les dificultats econòmiques que hi ha "i que sobretot s'ha de fer de forma racional".

La Fórmula 1 és, segons ell, "un gran esdeveniment que segueixen més de 500 milions de persones a través de les pantalles de televisió", però "ara hem de buscar la racionalitat d'aquesta despesa perquè, sense perdre la projecció, puguem fer-ho sostenible".

La Generalitat Valenciana, ha dit Alberto Fabra, segueix "apostant" per la F-1 tot i les crítiques de l'oposició. Fabra ha assegurat que les entén, tot i que considera que es fan de forma "una mica frívola".

stats