FÓRMULA 1
Esports 29/01/2014

Button, el millor sobre mullat mentre Vettel s'acomiada de Jerez amb problemes

El campió alemany només ha donat vuit voltes perquè el seu Red Bull ha tingut problemes amb l'acumulador d'energia

N.g.
1 min
Jenson Button, durant els tests de pretemporada a Jerez / MARCELO DEL POZO / REUTERS

BarcelonaJenson Button (McLaren), que en la primera jornada de test al circuit de Jerez no va sortir a la pista, ha estrenat aquest dimecres el seu McLaren marcant el millor temps en el segon dia de test de pretemporada al traçat andalús.

El pilot britànic ha aconseguit tancar un gir en un temps d'1:24.165 i s'ha convertit en el pilot més ràpid. Nico Rosberg, però, ha estat el més actiu, ja que ha completat 96 voltes.

A Jerez el dia s'ha despertat plujós i per això els equips han decidit avançar dos dies la jornada de proves dels pneumàtics de mullat, prevista per al divendres. Aquest dimecres, abans que comencés l'acció a la pista, els operaris han regat l'asfalt.

Quan la pista s'ha assecat, els pilots han començat a rebaixar els temps. Vettel, que ha donat vuit voltes (més les tres que va fer el dilluns), no ha tingut sort. El pilot alemany, vigent campió, ha tingut problemes amb l'acumulador d'energia del seu Red Bull i després de vuit voltes, ha marxat del circuit sense poder haver fet les proves que voldria. "No hem tingut molt temps per provar, però amb tots aquests canvis, és normal tenir alguns problemes. Els propers dies seran importants per preparar les proves de Bahrain", ha dit Vettel. L'alemany cedeix el Red Bull al seu company, Daniel Ricciardo, que pujarà al monoplaça els propers dos dies.

stats