HANDBOL
Esports 10/03/2015

El Fraikin Granollers rep el BM Aragó amb la mirada posada en la Copa EHF

Els vallesans disputen un partit perillós de lliga (20.30h), ja que estan més pendents de la fase de grups de la competició europea de dissabte

Efe
2 min
El Fraikin allarga el bon moment i supera el Constanta a la Copa EHF

GranollersEl Fraikin Granollers rebrà aquest dimecres (20.30 hores) el BM Aragó en un partit de lliga perillós, ja que la mirada dels catalans està posada en el partit de dissabte, en què es juguen el pas a quarts de la Copa EHF a Dinamarca. Els vallesans, de tota manera, no poden cedir més punts si volen seguir optant a la segona plaça de la lliga Asobal, després de l'empat de la setmana passada a Lleó.

La segona posició classificatòria, que dóna accés a la Lliga de Campions, és el gran objectiu del Granollers per a la present temporada, encara que la situació és cada vegada més complicada. Actualment, el conjunt vallesà és tercer amb 30 punts, a 4 del Logronyo, segon classificat.

La temporada del quadre català està sent a prova d'estrès, i és que l'equip està disputant dos partits per setmana, entre EHF i lliga, encara que el cansament que arrossega l'equip no impedeix que la il·lusió es noti en els seus jugadors. Dissabte disputaran, fins ara, el partit més important de la temporada, el duel per la primera plaça de grup en l'EHF a Holstebro (Dinamarca). Aquest transcendental partit treu importància al de dimecres contra l'Aragó, i és perillós si no es volen perdre totes les paperetes per a la lliga.

El BM Aragó, de la seva banda, arriba a Granollers amb la necessitat de puntuar, ja que ocupa la penúltima posició, a només 2 punts de la salvació. El conjunt dirigit per Demetrio Lozano està obligat a mantenir-se en la lliga Asobal si no vol veure perillar la seva existència com a club per problemes econòmics.

Per al partit d'aquest dimecres, el tècnic del Granollers, Carlos Viver, té els dubtes del porter Pejanovic, Salva Puig i Jordi Puig, així com la baixa d'Arnau García.

stats