HANDBOL
Esports 03/04/2015

El Fraikin Granollers s'enfronta al Frigoríficos Morrazo amb els deures fets a la Copa

Amb la classificació per a la Final a Quatre de la Copa del Rei al sac, els de Carlos Viver se centren a partir d'aquest dissabte (18.30 h) en la Lliga

Efe
1 min
El Fraikin allarga el bon moment i supera el Constanta a la Copa EHF

GranollersEl Fraikin Granollers s'enfronta aquest dissabte (18.30 hores) al Frigoríficos Morrazo a Cangas amb la injecció extra de moral després d'haver aconseguit la classificació per a la Final a Quatre de la Copa Rei. El conjunt català va complir amb els pronòstics i es va classificar per segona temporada consecutiva per a la fase final de la Copa i, ara, amb els deures fets, pot seguir centrat a la Lliga.

El partit contra el Cangas és de vital importància per als de Carlos Viver si volen assegurar, com a mínim, la tercera posició de la taula. Actualment el Granollers és tercer, amb 35 punts, 7 per damunt del conjunt gallec, quart amb 28 punts, i que segurament intentarà retallar-li 2 punts aquest dissabte. Una victòria de l'equip català ampliaria distàncies fins a 9 punts, a falta de 12 punts per a la conclusió del campionat.

El Granollers segueix sense tenir temps per descansar. Durant el febrer i el març, els catalans van haver de disputar dos partits per setmana, combinant Lliga i Copa EHF. Amb l'eliminació del Granollers de la competició continental, l'equip podrà preparar millor els partits i així recuperar els jugadors que porten més desgast físic.

Davant el Frigoríficos Morrazo, Viver segueix tenint les baixes de l'extrem David Resina, del central Arnau Garcia i el dubte del lateral Guilherme Valadao.

El Cangas arriba al partit havent pogut reposar durant la setmana i preparant bé el partit, mentre que el Granollers va disputar dimecres a la nit un duríssim xoc contra el Lleó, que a més va acabar amb deu minuts extra més a les cames dels jugadors.

stats