Natació sincronitzada
Esports 22/07/2011

Fuentes i Carbonell aconsegueixen la medalla de bronze a la final de duet lliure

Andrea Fuentes i Ona Carbonell han tornat a penjar-se un bronze en els mundials de Xangai, amb un tango wen la final de duet lliure. Rússia i Xina, novament pel davant

Redacció
1 min
Andrea Fuentes i Ona Carbonell  han sumat una nova medalla per la natació sincronitzada

BarcelonaUn tango i les nedadores Andrea Fuentes i Ona Carbonell han aconseguit, en els Mundials de Xangai, la cinquena medalla, quarta de bronze, de l'equip espanyol en el duo artístic, de nou després de Rússia i Xina.

Espanya ha sumat 96.500 punts pels 98.410 de les russes Natalia Ischenko i Svetlana Romashina i 96.500 de les xineses Jiang Tingting i Jiang Wenwen.

Les nedadores que entrenen Anna Tarrés i Bet Fernández al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat han obtingut una nota de 48.160 en la realització tècnica, mentre que en l'artística han rebut del jurat 48.340 punts pels 49.120 i 49.290, respectivament, de Ischenko i Romashina.

Canadà, que ahir va prendre a Espanya la medalla de bronze a la final de combinat artístic, no ha pogut repetir el podi i ha vist com Andrea Fuentes i Ona Carbonell les relegaven a la quarta posició i, a més, ho feien de llarg.

Tango és l'exercici que més havia preparat durant el passat hivern el conjunt que dirigeix Anna Tarrés i en el qual més confiança havien posat de cara a guanyar la segona plata en aquesta ciutat xinesa.

La directora tècnica espanyola ha destacat després que les seves nedadores sortissin de l'aigua de la piscina principal del Centre Oriental dels Esports de Xangai que hi havia hagut molta diferència entre el duo que ella prepara i el de les xineses, tot i que aquestes havien rebut més punts. Tarrés ha explicat que la velocitat dels moviments, així com l'esforç físic que requereix el duo espanyol és una cosa que no té el xinès.

stats