BARÇA

Butragueño: "Ens hauríem d'haver anat al descans amb un 1-2 o un 1-3"

El director de relacions institucionals del Reial Madrid ha parlat aquest diumenge després del clàssic a Canal+

El director de relacions institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño, ha parlat als micròfons de Canal+ després de perdre el clàssic del Camp Nou. "El primer temps ha estat nostre per les ocasions i el joc, sobretot els últims 25 minuts", ha dit Butragueño, que ha afegit: En aquest tipus de partits sabem que cadascú té els seus moments i nosaltres no hem aprofitat el nostre moment. Ells han fet l'1-0 i podrien haver fet el segon, però després el partit ha estat clarament nostre, ens hauríem d'haver anat al descans amb un 1-2 o un 1-3. Tu has d'aprofitar les teves oportunitats quan al davant tens un rival que aprofita les seves oportunitats: amb res, han fet un gran gol de Suárez. I aquí ja ha canviat del tot el partit: s'han trobat ells més còmodes, han tingut espais i més ocasions".

"Al descans nosaltres estàvem en una posició molt favorable, per sensacions, però no en el marcador", ha expressat Butragueño, que sobre el gol anul·lat a Bale per fora de joc previ de Cristiano Ronaldo, ha dit: "Ni en la repetició es veu si és fora de joc o no".

Quan li han preguntat si ha guanyat la BBC (Bale, Benzema i Cristiano) o la MNS (Messi, Neymar i Suárez), Butragueño ha dit: "Tots els jugadors són importants i tenen el seu paper dins l'equip. Hi ha alguns que són més rellevants, però cada jugador pot arribar a ser decisiu en un moment concret. Ells han fet el seu futbol i han aprofitat les seves oportunitats", ha conclòs.