Primera Divisió
Esports Futbol 03/03/2013

Duel per la permanència a Granada per a un Mallorca amb l'aigua al coll

Els mallorquinistes no guanyen un partit de Lliga des del desembre, mentre que els granadins tenen tres punts de marge sobre el descens (12 hores)

Efe
1 min

BarcelonaEl Granada i el Mallorca disputen aquest diumenge a Los Cármenes (12 hores, GolT i C+ Liga) un duel directe per la permanència, en què els andalusos busquen tres punts que els facin allunyar-se del descens, mentre que els balears persegueixen un triomf per trencar la seva ratxa de mals resultats i evitar enfonsar-se en la classificació.

L'equip local, dirigit per Lucas Alcaraz arriba al xoc després de disputar dos bons partits que va acabar perdent, al seu estadi davant el Barcelona (1-2) i la passada setmana a Vigo contra el Celta (2-1). Està, a més, amb tres punts d'avantatge sobre la zona descens.

Guanyar per deixar a onze punts més el 'gol average' particular a un rival directe, i allunyar-se dels tres últims classificats, és l'objectiu del Granada, que arriba al partit després d'una setmana en què ha tingut dificultats per entrenar per la forta pluja caiguda sobre la ciutat.

El Mallorca que dirigeix Gregorio Manzano afrontarà davant el Granada una nova final en el seu objectiu d'escapar de la zona del descens, que ocupa des de fa diverses jornades.

Penúltim amb 18 punts, la situació del Mallorca és dramàtica i el condueix directament a Segona divisió, si en els pròxims partits l'equip no és capaç de reaccionar.

En cinc mesos, el conjunt balear només ha guanyat un partit, el passat mes de desembre al camp del Reial Betis (1-2).

stats