1a divisió
Esports Futbol 08/03/2014

Dues fuetades de Villa permeten que l'Atlètic de Madrid dormi líder (0-2)

Els matalassers sentencien el partit a Vigo amb dos gols en dos minuts i són primers per 'goal-average' a l'espera del partit del Madrid

BarcelonaDos gols de David Villa han servit perquè l'Atlètic de Madrid derrotés el Celta i pogués acabar el dissabte com a líder de Primera Divisió (0-2). Els matalassers, que no han fet una bona primera part, s'han trobat amb dos gols gairebé inesperats que els han permès trencar una ratxa de dues derrotes consecutives fora del Calderón.

El primer temps ha estat igualat i si algú ha fet més mèrits per marcar ha estat el Celta, que s'ha acostat a la porteria matalassera amb un joc més col·lectiu i ordenat. Els de Simeone no s'han trobat gaire còmodes, ni en els primers 45 minuts ni als primers instants de la represa. Tot i això han pogut inaugurar el marcador.

Al minut 62, i després d'un rebot, el defensa del Celta Jonny no ha fet una bona passada enrere i en comptes de cedir la pilota al porter o a un defensa l'ha deixat morta a la zona de tres quarts. David Villa, el més espavilat de tots, s'ha avançat als altres i ha avançat en solitari cap a porteria, per superar el porter Yoel d'un xut fort.

El mateix Villa s'ha encarregat de fer el segon gol, en aquest cas en una jugada que ha iniciat Sosa recuperant prop de l'àrea: centrada al punt de penal i rematada de primeres del Guaje, que ha sentenciat el partit.

Gràcies a aquest triomf l'Atlètic de Madrid empata a 64 punts al capdavant de la Lliga amb el Reial Madrid, que aquest diumenge juga contra el Llevant al Bernabéu. El tercer és el Barça, amb 63, després de l'ensopegada al Nuevo Zorrilla.