1a divisió
Esports Futbol 23/09/2012

Javier Tebas, vicepresident de la LFP, diu que el partit entre Rayo i Madrid es disputarà dilluns a les 20 h

En declaracions a 'Punto Radio', el vicepresident ha assegurat que tant la Lliga de Futbol Professional com la Federació Espanyola de Futbol ja s'han posat d'acord

M. M.
1 min
L'estadi de Vallecas, gairebé sense llum. El partit entre el Rayo i el Madrid s'ha hagut de suspendre

BarcelonaSegons Javier Tebas, vicepresident de la Lliga de Futbol Professional (LFP), el partit entre el Rayo Vallecano i el Reial Madrid es disputarà aquest dilluns 24 de setembre a les 8 del vespre. En declaracions a 'Punto Radio', Tebas ha assegurat que "la LFP i la Federació Espanyola de Futbol ja s'han posat d'acord" per jugar el partit ajornat.

El Rayo-Madrid s'havia de disputar, en principi, aquest dissabte a les 21.30, però un sabotatge ha obligat a ajornar aquest enfrontament. Segons el Rayo, uns "vàndals" han "sabotejat" l'enllumenat elèctric, tallant els cables de corrent, i impedint que es posessin en marxa prou focus com per il·luminar el terreny de joc.

A partir d'aquí, i com que l'averia no s'ha pogut solucionar, els equips i els organismes federatius s'han reunit per decidir l'horari del partit. Mentre els locals volien que el partit es disputés aquest dilluns 24 de setembre a les 20 h, els visitants preferien que es disputés a les 17 h. En aquesta picabaralla, el Rayo pretenia que el partit fos el més tard possible perquè els seguidors poguessin anar a veure'l a l'estadi; i el Madrid tenia la intenció de jugar-lo a primera hora de la tarda per garantir que hi havia llum artificial. Tot plegat perquè el calendari dels blancs està molt atapeït i no hi ha la garantia absoluta que es pugui solucionar l'averia aquest dilluns.

Si bé no ha arribat cap comunicació oficial, Tebas ha fet aquestes declaracions, que coincideixen amb les que ha fet el president del Rayo, Martín Presa, que ha dit que "amb un 95% de possibilitats es jugarà el dilluns a les vuit del vespre".

stats