1a divisió
Esports Futbol 16/11/2012

Karanka: "Mou està feliç per no haver guanyat el premi al millor entrenador de la Lliga"

Aitor Karanka ha estat l'encarregat de parlar davant els mitjans de comunicació en el lloc de Mourinho, i s'ha negat a respondre sobre la polèmica amb Cristiano Ronaldo per la possible sortida del portuguès del Madrid

M. Molina
2 min
Aitor Karanka

BarcelonaLa conferència de premsa prèvia al partit entre el Reial Madrid i l'Athletic Club no l'ha fet José Mourinho, com és habitual, sinó que l'encarregat de parlar ha estat el segon tècnic dels blancs, Aitor Karanka, qui en el seu dia va ser jugador del conjunt basc. Tot i que només hi ha hagut una pregunta sobre aquest enfrontament. "L'Athletic Club és un rival complicat, un històric de la Lliga, i coneixent-lo com el conec, per més baixes que tinguin seran competitius fins al final, segur". I és que la possible sortida de Cristiano Ronaldo del Madrid ha centrat la majoria de preguntes.

Tot i que Karanka no ha volgut respondre'n gaires. "Hi ha preguntes que no mereixen… tothom sap què significa Cristiano pel Madrid", ha etzibat el tècnic sobre si el club està disconforme amb l'actitud del jugador, i sobre si era certa la informació del diari AS que assegura que el jugador medita marxar al final d'aquesta temporada, ha dit: "No tinc per què contestar-ho".

Encara sobre el portuguès, i preguntat sobre si creia que els àrbitres l'haurien de protegir més, ha contestat: "Les imatges hi són, i no fa falta donar-li més voltes". I respecte al cop que es va endur a la cella contra el Llevant, i a si estaria disponible aquest dissabte, Karanka ha respost afirmativament: "El que coneix Cristiano sap que ha d'estar molt malament per no sortir al terreny de joc".

Millor entrenador

Però la resposta que ha causat més impacte ha estat sobre el premi al millor entrenador de la Lliga, que no va guanyar Mourinho (campió de Lliga) sinó l'extècnic blaugrana Pep Guardiola. "L'entrenador està feliç per no haver rebut el premi del millor entrenador. Sí, feliç", ha insistit Karanka.

La sorpresa ha estat majúscula entre els periodistes, així que li han repreguntat. "No és que haguem parlat sobre el tema, sinó que únicament em va dir que estava feliç per no haver-lo guanyat", ha conclòs el segon entrenador.

El partit contra el Llevant

Encara sobre la victòria dels blancs al camp del conjunt granota, sota la pluja i per la mínima, Karanka ha volgut donar valor als tres punts aconseguits al Ciutat de València, a la vegada que ha deixat un missatge per al Barça: "En un partit que no ens és propici per les condicions, es va demostrar que ens podíem sobreposar a les circumstàncies. M'hagués agradat veure altres equips jugant en aquelles condicions", ha dit per finalitzar.

stats