1a Divisió
Esports Futbol 04/01/2014

L'Atlètic de Madrid tomba el Màlaga i se situa líder provisional (0-1)

Un gol de Koke a la segona meitat desencalla un partit travat a la Rosaleda

El jugador de l'Atlètic de Madrid Koke celebra el gol de la victòria contra el Màlaga

BarcelonaL'Atlètic de Madrid s'ha situat líder provisional de Primera Divisió després de derrotar el Màlaga a la Rosaleda (0-1). Ha sigut un partit igualat i rocós que s'ha desencallat a la segona part gràcies a un gol de Koke, que ha aprofitat un rebuig al minut 71 per anotar l'únic gol del partit.

A diferència d'altres vegades, els matalassers no han dut la iniciativa i no s'han sentit del tot còmodes a la gespa. L'equip que entrena Diego Simeone no ha tingut gaires ocasions de gol i s'ha replegat després de marcar. El Màlaga ha tingut la iniciativa, tot i que no ha generat ocasions gaire clares de gol.

Els matalassers són líders provisionals amb 49 punts, a l'espera que el Barça jugui aquest diumenge el seu partit de la 18a jornada contra l'Elx al Camp Nou. Els blaugranes recuperaran el liderat si guanyen.