Lliga BBVA
Esports Futbol 27/09/2014

L'Atlètic de Madrid passa per sobre del Sevilla (4-0)

Els matalassers encarrilen el triomf aviat i el rematen amb accions d'estratègia

BarcelonaDos gols al tram final del partit han completat la golejada per 4-0 de l’Atlètic de Madrid davant el Sevilla al Vicente Calderón, després d’un partit en què els matalassers s'han avançat en el marcador amb un gol de Koke amb un xut sec al minut 19. Saúl, abans del descans, de cap i en acció d’estratègia, ha encarrilat un triomf que s'ha acabat de resoldre a pocs minuts del final amb les dianes de Raúl García, de penal després d'una falta comesa sobre Griezmann, i Raúl Jiménez, de cap després d’una falta picada per Koke.

Amb el contundent triomf, l'Atlètic se situa provisionalment en segona posició amb 14 punts i recupera les sensacions que els primers resultats, i la poca capacitat golejadora que transmetia l'equip, havien enrarit.

Fitxa tècnica

4 - Atlètic de Madrid: Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Ansaldi; Tiago; Arda, Saúl (Griezmann, m. 65), Gabi (Raúl García, m. 46), Koke; i Mandzukic (Raúl Jiménez, m. 73).

0 - Sevilla: Beto; Diogo, Pareja, Kolodziejczak (Banega, m. 46), Tremoulinas; Carriço; Aleix Vidal (Delofeu, m. 78), M'Bia, Krychowiak, Vitolo (Denis Suárez, m. 46); i Bacca.

Gols: 1-0, m. 18: Koke. 2-0, m. 42: Saúl Ñíguez. 3-0, m. 83: Raúl García, de penal. 4-0, m. 89: Raúl Jiménez.

Àrbitre: José Luis González González (C. Castella i Lleó). Ha tret groga als locals Mandzukic (m. 27), Koke (m. 60), Godín (m. 62) i Raúl García (m. 89) i als visitants Kolodziejczak (m. 18), Pareja (m. 20) i Banega (m. 89).

Incidències: Uns 54.000 espectadors al Vicente Calderón.