LLIGA BBVA
Esports Futbol 07/04/2015

L'Atlètic de Madrid s'espolsa la Reial Societat en deu minuts (2-0)

Un gol de Mikel González, en pròpia porteria, i un segon de Griezman permeten al conjunt matalasser fer-se forts a la tercera posició de la Lliga

El defensa de la Reial Societat Mikel González s'ha fet el primer gol en pròpia porteria contra l'Atlètic de Madrid / KIKO HUESCA / EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid n'ha tingut prou amb deu minuts de rauxa per superar la Reial Societat (2-0). El conjunt que entrena Diego Simeone ha sentenciat el partit per la via ràpida i ha sumat tres punts importants per fer-se fort a la tercera posició de la Lliga.

El partit ha començat de manera impecable per als matalassers, que s'han vist afavorits per la fortuna d'un gol en pròpia porteria. El defensa 'txuri urdin' Mikel González s'ha introduït la pilota al fons de la xarxa en un servei de córner (3') i ha inaugurat el marcador. Poc després, Antoine Griezmann ha aprofitat el refús d'una falta per marcar el segon (10') i deixar el partit sentenciat.

La Reial Societat no s'ha aixecat del cop, tot i que tenia molts minuts per endavant, i l'Atlètic de Madrid ha sumat tres punts més a la classificació, quedant a quatre de distància del València (que té un partit menys). El conjunt basc, en canvi, es manté a terra de ningú, lluny del descens i de les places europees.

Fitxa tècnica:

Atlètic de Madrid: Oblak; Gámez, Giménez, Miranda, Siqueira; Arda (Saúl Ñíguez, m. 86), Mario, Tiago, Koke; Griezmann (Gabi, m. 90) i Fernando Torres (Raúl Jiménez, m. 61).

Reial Societat: Rulli; Zaldua, Mikel González, Elustondo, Yuri; Bergara, Pardo; Zurutuza (Fingobasson, m. 74), Canales (Agirretxe, m. 74), Xabi Prieto; i Chory Castro (Granero, m. 81).

Gols: 1-0, m. 2: Mikel González (p.p.). 2-0, m. 10: Griezmann.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Comitè Navarrès). Targeta groga a Arda Turan (m. 83).

Estadi: Vicente Calderón, 40.238 espectadors.