1a divisió
Esports Futbol 30/03/2013

El Llevant supera el Sevilla i es retroba amb la victòria, sis partits després (1-0)

Un gol de Rubén, des de fora l'àrea, ha estat suficient perquè el conjunt granota sumés els tres punts

Diop protegeix una pilota davant la pressió de Rakitic

BarcelonaUn solitari gol de Rubén des de fora de l'àrea ha estat suficient perquè el Llevant sumés els tres punts contra el Sevilla (1-0). El conjunt granota, més ben situat sobre el terreny de joc, ha aguantat les arribades del conjunt andalús i ha aconseguit la victòria, sis partits després.

Els locals s'han pogut avançar gràcies al gol de Rubén al minut 40, i tot i les ocasions visitants, el marcador ja no s'ha mogut. Al tram final, amb el Sevilla a la desesperada, els de Juan Ignacio Martínez han tingut ocasions per sentenciar. De la mateixa manera que Munúa s'ha erigit com el salvador dels locals en els darrers minuts.

Gràcies a aquest resultat el Llevant supera el Sevilla a la classificació i es torna a enganxar a la lluita per entrar a Europa la temporada vinent, mentre que els andalusos continuen sent molt irregulars amb els resultats i es compliquen la participació europea de la temporada vinent.