València
Esports Futbol 21/09/2012

Llorente admet que la situació econòmica del València l'obliga a seguir venent jugadors

El president del València reconeix que els deutes forcen el club a deixar marxar els jugadors importants i que "la realitat és la que és i que encara costarà molt sortir-ne"

Efe
1 min
Manuel Llorente, durant la roda de premsa

ValènciaEl president del València, Manuel Llorente, ha afirmat aquest divendres que el club encara haurà de seguir amb la venda de jugadors, tal com ha fet en els últims anys, com a conseqüència de la situació financera que viu l'entitat.

El València ha traspassat en les últimes temporades a jugadors com Raúl Albiol, David Villa, David Silva, Juan Mata, Jordi Alba o Aritz Aduriz, entre d'altres.

"La venda de futbolistes és necessària en tots els clubs i afortunadament el València té futbolistes per això, cosa que no succeeix en altres clubs", ha indicat en una roda de premsa en què ha explicat els detalls de la relació entre el club i Bankia, entitat que ha anunciat que el projecte per finalitzar el nou estadi del club està paralitzat.

"Ens vam trobar fa tres anys amb un deute de 550 milions d'euros i vam haver de vendre alguns jugadors per fer front a la nostra situació", ha recordat. També ha assenyalat que enveja veure Silva al Manchester City, a Jordi Alba al Barça o Juan Mata al Chelsea, però la realitat "és la que és i encara costarà molt sortir d'aquesta situació", ha finalitzat.

stats