Futbol
Esports Futbol 04/02/2015

El Madrid acaba demanant l'hora contra el Sevilla (2-1) i perd per lesió Ramos i James

Els gols de James i Jesé anunciaven un triomf plàcid que Iago Aspas ha complicat al final

N.a.
James celebra l'1-0 contra el Sevilla, abans de lesionar-se

BarcelonaEl Reial Madrid ha acabat demanant l'hora al Santiago Bernabéu en el seu partit ajornat de la jornada 16 contra el Sevilla (el que no es va poder jugar al desembre per la disputa del Mundial de Clubs), a qui ha derrotat per 2-1. Els blancs s'han posat aviat per davant en el marcador amb un gol de James al minut 12 però, tot i que Jesé ha ampliat l'avantatge, un gol final de Iago Aspas ha fet patir amb l'empat a l'afició madridista.

Dues lesions i dos gols

La primera meitat ha sigut estranya. Només començar, Sergio Ramos ha hagut de demanar el canvi per uns problemes musculars a la part posterior de la cuixa esquerra. Poc després, ha arribat l'1-0, obra de James, que ha rematat de cap una centrada al segon pal de Marcelo. Poc després ha arribat una segona lesió, precisament, de l'autor del gol, el colombià James, amb problemes al peu. I ha sigut el seu substitut, Jesé, qui ha donat tranquil·litat abans del descans amb el segon gol per als d'Ancelotti, després d'una greu errada sevillista en la sortida de la pilota.

El Sevilla, sobretot a través d'Iborra, ha desaprofitat ocasions de gol claríssimes que l'haurien pogut ficar en el partit, però no ha tingut punteria. De fet, ha fallat la resta d'accions del segon temps fins que, a deu minuts del final, Iago Aspas ha aconseguit batre Iker Casillas i posar un 2-1 que ha donat emoció però cap premi als andalusos.