Futbol
Esports Futbol 26/07/2013

El Madrid d'Ancelotti juga un amistós contra el PSG, el seu exequip

El tècnic italià afronta aquest dissabte (20 hores) el partit amb els dubtes (tímids, encara) que van quedar després de l'empat contra el Lió

Efe
2 min

BarcelonaEl tècnic italià Carlo Ancelotti s'enfronta aquest dissabte al PSG, el seu anterior club, en un partit amistós de pretemporada que es disputa a la localitat sueca Göteborg (20 hores, Antena3).

La qualitat dels jugadors que componen les dues plantilles és garantia d'espectacle i servirà per prestigiar un estadi com l'Ullevi de Göteborg, el mateix que va acollir entre els seus murs a un jove Pelé i que va veure com Dinamarca aconseguia, el 1992, una de les sorpreses més grans en la història de l'Eurocopa al proclamar-se campiona.

Per al conjunt madridista el duel es presenta com una bona prova per avançar en el seu estat de forma i conèixer si els jugadors van assimilant els postulats del seu nou entrenador. També per llimar alguns desajustos, sobretot defensius, que es van veure l'últim dimecres amb el Lió com a rival.

A Lió (2-2) el Reial Madrid va patir davant un conjunt molt més rodat i encara que va esgarrapar un empat va deixar la sensació que encara hi havia coses per fer. Una cosa lògica tenint en compte que no s'han complert dues setmanes d'entrenaments i que la plantilla està incompleta a l'espera dels jugadors internacionals que van disputar la Copa Confederacions i del jove Jesé, tots ells fins i tot de vacances.

Als seus absències s'uneix la segura del defensa francès Raphael Varane. En principi tampoc estaran en la convocatòria els centrecampistes Xabi Alonso i Asier Illarramendi. El primer ha participat d'un partidet a l'entrenament matinal, però sembla aviat per veure'l en una trobada.

Illarra treballa al marge en el procés de recuperació dels seus problemes físics que el van obligar a deixar gairebé a la mitja hora el partit de Lió.

Així doncs les grans dubtes en l'expedició són el portuguès Fabio Coentrao i el brasiler Kaká, que avui s'ha entrenat més que la resta en completar la sessió i realitzar a més exercicis de potenciació a la gespa i al gimnàs. Cap d'ells va estar a Lió i caldrà esperar fins a última hora per saber si viatgen.

Amb l'espai que sempre queda per possibles permutes, en l'onze inicial no hauria d'haver moltes novetats. Homes com Diego López, Carvajal, Pepe, Cristiano Ronaldo o Benzema han format d'inici en les dues trobades previs i tot apunta que repetiran a Suècia.

Al capdavant de l'expedició estarà Carlo Ancelotti, que afronta una nit especial en tenir com a rival a un club que es va coronar com a campió de la competició gala el passat curs sota el seu mandat. Per conèixer les seves impressions caldrà esperar fins demà, quan oferirà una roda de premsa a l'hotel de concentració.

stats