Primera Divisió
Esports Futbol 02/12/2012

El Mallorca salva un punt al final tot i jugar amb superioritat 74 minuts contra el Saragossa (1-1)

Roberto ha aturat un penal als 15 minuts, Helder Postiga ha fet el 0-1 a la jugada següent, i Víctor Casadessús ha empatat pels balears a falta de quatre minuts

Víctor Casadessús recull la pilota del fons de la xarxa després de fer l'1-1

BarcelonaEl Mallorca ha evitat una nova derrota a falta de quatre minuts pel final del partit, tot i haver jugat 74 minuts amb una home més que el Saragossa.

Als homes de Joaquín Caparrós se li ha posat el partit de cara als 16 minuts del partit, quan el jugador del Saragossa Loovens ha sigut expulsat per cometre penal clar sobre Nsue. El porter aragonès Roberto, però, ha aturat la pena màxima xutada per Víctor Casadessús.

Un minut després del penal aturat, Helder Postiga feia el 0-1 en aprofitar una errada defensiva de Geromel. A partir d'aquest moment el Mallorca s'ha abocat en atac, i ha gaudit de moltes ocasions. Però no ha sigut fins al minut 86 quan una gran jugada de Giovanni Dos Santos l'ha rematat de cap Víctor Casadessús per empatar el partit.