FUTBOL
Esports Futbol 20/06/2013

Piti deixa el Rayo Vallecano i fitxa pel Granada

El migcampista català jugarà al club andalús les tres properes temporades

Efe
1 min

GranadaEl Granada CF ha anunciat aquest dijous el fitxatge del migcampista Francisco Medina Luna 'Piti'. El jugador català s'ha convertit en el segon reforç del club andalús, després que la setmana passada s'incorporés el migcampista xilèl Manuel Iturra, procedent del Màlaga.

Piti arriba al Granada després d'haver finalitzat el seu contracte amb el Rayo Vallecano, on ha jugat les últimes cinc temporades, encara que ha brillat de forma especial aquest últim any amb 18 gols en 32 partits.

El futbolista català, de 32 anys, comptava amb diverses ofertes tant d'Espanya com de l'estranger, però s'ha decantat per la del Granada perquè econòmicament s'ajustava al que ell demanava, i a més li garantien tres anys de contracte.

Abans de recalar al Rayo Vallecano, Piti es va formar a les categories inferiors del Barça i també va passar pel Reus, el Saragossa, el Ciutat de Múrcia -on va estar a les ordres dels actuals màxims dirigents del Granada- i l'Hèrcules.

En un comunicat, el club andalús ha qualificat al futbolista com "una de les sensacions de la Lliga BBVA en aquesta última temporada", a més de ressaltar que l'entitat "ha apostat fort per fer-se amb els seus serveis".

El Rayo Vallecano ha agraït Piti la seva "honradesa, entrega i professionalitat" d'ençà que va arribar al club, el maig del 2007.

stats