Futbol
Esports Futbol 03/02/2013

La Reial Societat s'aprofita de l'expulsió de Javi Márquez per golejar el Mallorca (3-0)

El migcampista català ha vist dues targetes grogues en quatre minuts: la primera, al minut 25, per una falta clara sobre el 'Chory' Castro i la segona, al 29, per unes mans que no eren

Carlos Vela supera l'entrada d'Alan Hutton a Anoeta

BarcelonaRes ha pogut fer el Mallorca per evitar la derrota a Anoeta contra la Reial Societat (3-0). L'expulsió de Javi Márquez al minut 29 de partit, per dues targetes grogues consecutives, ha trencat tots els esquemes a l'equip de Joaquín Caparrós, que ha acabat acusant el cansament.

Una falta sobre el 'Chory' Castro al minut 25 i unes mans inexistents després que la pilota piqués al cos de Javi Márquez, al minut 29, han fet que Teixeira Vitienes tragués la vermella al migcampista del Mallorca. La Reial Societat ha trobat l'encert al segon temps, quan el 'Chory' ha aprofitat un refús després d'un xut de Vela per batre Calatayud. Quinze minuts més tard, al 70, Vela ha precisat més el seu llançament i, amb l'esquerra, ha fet el 2-0. A dos minuts del final, Ifrán ha completat la victòria amb una bona acció dins l'àrea que ha acabat entrant després d'un xut que rebota en Nunes.

La derrota deixa el Mallorca molt tocat a la cua de la classificació, penúltim, amb 17 punts.