PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/10/2012

Higuaín i Cristiano Ronaldo no donen cap opció al Mallorca (0-5)

Dos gols de l'argentí i dos més del portuguès donen tres punts més a un Reial Madrid que ja és quart amb 17 punts. Tot i així segueix a vuit punts del Barça

Gonzalo Higuaín celebra el 0-1 contra el Mallorca

BarcelonaEl Reial Madrid ha sumat aquest diumenge un triomf contundent per 0-5 a Mallorca en un partit marcat per la gran actuació de Gonzalo Higuaín i Cristiano Ronaldo, que han fet dos gols cadascú. Els davanters blancs han aprofitat en el primer temps dos regals dels balears i en el segon temps han imposat la seva qualitat per acabar golejant. Per acabar, el cinquè gol l'ha fet Callejón ja en el temps afegit.

Tot i que en els primers minuts el Mallorca ha sigut incisiu, el Madrid s'ha acabat aprofitant de les errades defensives dels de Joaquín Caparrós. I és que en el minut 7 Anderson ha regalat la pilota a Higuaín, que no ha perdonat i ha fet el 0-1. Això ha enfonsat un Mallorca que en el minut 21 ha vist com Ronaldo feia el 0-2 després d'una errada de Fontàs en una zona compromesa.

Ja en el segon temps, el Madrid ha fet tres gols més. Dos d'ells han tingut la signatura d'Higuaín i Ronaldo. En el gol de l'argentí Cristiano ha fet la passada, mentre que en el del portuguès ha sigut el Pipita qui ha fet la passada. El cinquè gol, ja en el temps afegit, ha sigut de José Callejón, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc.

Amb el triomf per 0-5 el Madrid se situa quart a la classificació i segueix a vuit punts del Barça.