Publicitat
Publicitat

MERCAT DE FITXATGES

Només falta que el City oficialitzi el fitxatge i el cost del traspàs

El Kun Agüero confirma al seu Twitter que ja és jugador del Manchester City

Sergio Agüero serà el nou reforç del Manchester City, tal com ha confirmat ell mateix al seu Twitter. El City en pagaria uns 45 milions d'euros

El jugador argentí abandona definitivament l'Atlètic de Madrid, però no marxa al Reial Madrid, com es va dir en el seu moment. Agüero serà el nou reforç del City, que no deixa de gastar-se diners per tal d'aspirar a guanyar títols importants. Agüero havia escrit aquest dimecres, al twitter,  que " ja sóc jugador del City. Feliç d'estar a aquest club i a aquesta ciutat. Gràcies a tots per la benvinguda".

El fitxatge, oficialitzat pel jugador, només queda pendent de fer-se oficial per part del seu nou club, el City, que també ha de confirmar les fitxes de l'operació. Els mitjans anglesos xifren l'acord entre clubs a prop dels 45 milions d'euros. El Manchester City pagaria , d'aquesta manera , una quantitat molt propera a la clàusula de rescissió d'Agüero . D'altra banda, el futbolista firmaria per cinc temporades , a raó de 200.000 lliures setmanals.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT