LLIGA BBVA
Esports Futbol 22/03/2015

El Sevilla supera el Vila-real per tercera vegada en onze dies (0-2)

Coke i Vitolo han marcat els dos gols del Sevilla en la segona part i el Vila-real no ha pogut reaccionar

Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols contra el Vila-real / JOSÉ JORDAN / AFP PHOTO

Vila-realEl Sevilla ha superat el Vila-real per tercera vegada en onze dies i es consolida en la cinquena posició de la Lliga BBVA gràcies als gols de Coke i Vitolo marcats en la segona part. Aquesta victòria sevillista arriba després dels dos partits de la Lliga Europa disputats entre els dos equips, que es van resoldre a favor del conjunt andalús, tant a El Madrigal com al Sánchez Pizjuán.

El partit ha estat marcat per la intensa pluja caiguda abans del partit, el que ha provocat que en diverses zones del terreny de joc fos molt complicat jugar la pilota amb normalitat. Al marge del joc desplegat per ambdós equips, el Vila-real no ha estat encertat de cara a porta, mentre que el Sevilla ha sabut aprofitar les seves oportunitats en un duel anivellat en el primer temps i controlat pel Sevilla en la represa.

La primera gran ocasió ha estat de Bacca. Corria el minut 20 del partit quan Iborra ha baixat una pilota a la frontal i el davanter colombià ha xutat col·locat, però el seu intent ha sortit desviat per poc. A partir d'aquí, el conjunt sevillà ha intensificat el seu domini i ha arribat a tancar els grocs en el seu propi camp. El Sevilla s'adaptava millor a les adverses condicions del camp, mentre que el Vila-real no podia elaborar el seu habitual joc de toc.

El conjunt castellonenc s'ha adaptat a les circumstàncies a mesura que passaven els minuts, el que s'ha traduït en ocasions. La més clara la ha tingut Joel Campbell en el minut 35 del duel, quan ha provat fortuna des del punt de penal i Nico Pareja ha salvat el gol sobre la mateixa línia de gol.

El partit s'ha convertit en un intercanvi de cops en què qualsevol dels dos equips podia marcar. Bacca i Diogo han fregat el gol per als andalusos, mentre que Moi Gómez ha estavellat la pilota a la fusta per als castellonencs. El Sevilla s'ha avançat en l'inici del segon acte. Una letal contra dels sevillans ha acabat amb un espectacular cop de taló de Diogo perquè Coke marqués. El 0-2 va arribar en el minut 64. Vitolo ha aprofitat a la perfecció una centrada des de la banda dreta de Coke amb una voleia des del punt de penal.

El Vila-real ha intentat retallar distàncies en els últims compassos. Marcelino ha col·locat fins a tres davanters sobre la gespa a la recerca d'una remuntada heroica que mai arribaria, ja que en els instants finals, l'equip local ha acusat l'esforç i el Sevilla ha sabut gestionar el joc per emportar-se els tres punts.

Fitxa tècnica:

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Bailly, Rukavina; Campbell (Vietto, m.59), Pina, Jonathan dos Santos (Trigueros, m.59), Moi Gómez; Giovani dos Santos (Uche, m.70) i Gerard Moreno.

Sevilla: Sergio Rico; Coke, Pareja, Kolo, Tremoulinas (Fernando Navarro, m.49); Mbia, Carriço; Diogo, Iborra (Banega, m.60), Vitolo i Bacca (Iago Aspas, m. 80).

Gols: 0-1, m.48: Coke. 0-2, m.64: Vitolo.

Àrbitre: Hernández Hernández (Comitè de Las Palmas). T. G.: als locals Moi Gómez i Musacchio i al visitant Fernando Navarro.

Incidències: Partit disputat a l'estadi El Madrigal davant de 8.000 espectadors.