VILA-REAL
Esports Futbol 11/12/2010

El Vila-real defensa el tercer lloc davant el Getafe

Els de Juan Carlos Garrido visiten el Coliseum Alfonso Pérez (18 hores), on esperen mantenir la seva bona ratxa davant un Getafe que lluita per les places europees

Redacció
1 min
Nilmar supera el porter Palop, just abans de marcar l'unic gol del partit

CastellóEl Vila-real tractarà de continuar la seva bona ratxa per a poder mantenir la tercera plaça de la classificació. L'equip que dirigeix Juan Carlos Garrido espera sumar els tres punts al camp del Getafe, que lluita per entrar en les places europees. Malgrat haver encadenat dos triomfs consecutius, els de La Plana segueixen amb l'obligació de guanyar, ja que el seu més immediat perseguidor, l'Espanyol, continua només a dos punts.

Garrido podrà comptar amb gairebé tots els seus efectius, a excepció del lateral Joan Oriol, lesionat, i del davanter italià Giuseppe Rossi, que no podrà jugar per sanció. Per contra, el tècnic dels groguets recupera al defensa Carlos Marchena, que després de no poder jugar la setmana passada a causa d'una amigdalitis, ja està en condicions de tornar a jugar.

Per la seva banda, el Getafe, que busca fer un salt endavant i colar-se entre els sis primers, té la baixa del migcampista Derek Boateng, sancionat.

stats