Primera Divisió
Esports Futbol 22/10/2011

Cristiano Ronaldo augmenta el seu ego amb tres gols en 15 minuts (0-4)

El portuguès, que no havia anotat en els tres últims partits, s'ha reconciliat amb el gol en una primera meitat en què el conjunt que entrena José Mourinho ha exhibit una gran capacitat anotadora

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha passejat a Màlaga, on ha guanyat per 0-4. El gran protagonista del partit ha estat Cristiano Ronaldo, que ha augmentat el seu ego anotant tres gols en tan sols 15 minuts (23', 28' i 38'). L'altre gol del conjunt blanc, que ha obert el marcador, l'ha marcat Higuaín (11').

Cristiano Ronaldo, que no havia anotat en els tres últims partits, s'ha reconciliat amb el gol en una primera meitat en què el conjunt que entrena José Mourinho ha exhibit una gran capacitat anotadora. El davanter portuguès ha demanat, a més, un possible penal en el minut dos de partit.