Futbol
Esports Futbol 28/10/2012

L'entrenador del Madrid Castilla contradiu Mourinho: "Nacho pot jugar en qualsevol posició"

Alberto Toril respecta les decisions de José Mourinho sobre els jugadors del planter madridista perquè "ell està per sobre" dels tècnics del filial

Ara
1 min
Alberto Toril, tècnic del Reial Madrid Castilla

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid Castilla ha respost a Mourinho en la roda de premsa després de perdre 2-4 contra l'Sporting. "Nacho és un jugador que pot jugar en qualsevol posició", ha dit.

El tècnic portuguès va criticar en la seva compareixença prèvia a jugar contra el Mallorca que Nacho "era un problema perquè al Castilla juga de central i al primer equip és lateral". "És una contradicció en la seva formació –va afegir–. Al primer equip no jugarà com a central i on juga cada cap de setmana no ho fa de lateral. Si eduques els teus fills amb contradiccions, el procés de formació costa més", va dir.

Alberto Toril, tècnic del filial blanc, assegura que "és una opinió personal i respectable", però destaca la polivalència del seu jugador. "Però al cap i a la fi, ell [Mourinho] està per sobre nostre i intentarem ajudar-lo".

El fet que els jugadors del planter que pugen amb el primer equip no tinguin minuts no afecta Toril. "És una decisió de dalt. No hi podem entrar. Al final, hem de preparar el partit amb els jugadors de què disposem, que són molt bons i estan més que preparats".

stats