PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/10/2012

Mourinho ironitza amb la posició d'Higuaín: "Jugarà de lateral esquerre a Mallorca"

El tècnic lusità fa broma amb qui serà el lateral esquerre aquest diumenge i critica que el jugador del filial Nacho jugui com a central al Castilla i no com a lateral, l'única posició que podria ocupar al primer equip

Ara
1 min
José Mourinho durant la roda de premsa

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, no ha volgut dir si Essien tornarà a ser el lateral esquerre del Reial Madrid aquest diumenge a l'Iberostar Estadi contra el Mallorca. Per sortir del pas, el tècnic ha fet broma dient que el Pipa Higuaín serà el jugador escollit en aquesta posició. "El lateral a Mallorca serà Higuaín. Està fort, ràpid, marca gols centrant amb l'esquerra... jugarà ell", ha dit Mou.

Un dels jugadors que podria ajudar el Madrid és Nacho, lateral del Madrid Castilla. Mourinho, però, ha donat un toc d'atenció a l'entrenador del Castilla, Alberto Toril, considerant que no juga a la posició ideal. "Amb Nacho hi ha un problema i és que amb nosaltres tan sols podria jugar de lateral i al Castilla juga de central. No té sentit que a l'equip on es forma el facin jugar de central si al primer equip mai hi jugarà. Hi ha contradiccions", ha comentat.

stats