PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/04/2013

El Madrid rep al Betis amb la ment posada a la Lliga de Campions

Els andalusos busquen donar la sorpresa al Bernabéu aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga i Gol T) aprofitant que Mourinho reservarà alguns jugadors per al partit contra el Dortmund

Ara
2 min
José Mourinho, al camp del Betis

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga i Gol T) al Betis amb la ment posada en el partit d'anada de les semifinals de Lliga de Campions del proper dimecres 24 d'abril davant el Borussia Dortmund. El veritable objectiu dels blancs, des de fa temps, està centrat en la Champions, és per això que s'espera que, com ve sent habitual en els últims partit de Lliga, Mourinho faci rotacions i doni entrada a aquells jugadors menys habituals.

Els problemes en el lateral dret per al partit contra els alemanys –no podran jugar ni Arbeloa ni Essien– fan que Mourinho protegeixi a la seva única opció, Ramos, que no estarà davant el Betis. D'aquesta manera, s'obre un ventall de possibilitats, amb Raúl Albiol com a principal candidat a la titularitat en el costat dret o bé el canterà Nacho Fernández.

Succeeix el mateix al mig del camp. Sense Xabi Alonso ni Essien, i amb Khedira reservat, no hi ha un migcampista destructiu i Mourinho maneja l'opció d'avançar a Pepe o donar l'oportunitat a un jugador del Castilla que porta tres mesos en el club, el brasiler Casemiro.

On no té dubtes Mourinho, que una setmana més va deixar el seu futur en l'aire i no serà fins a final de temporada quan ho desvetlli, és en la porteria. Seguirà jugant Diego López i Iker Casillas esperant la seva oportunitat. També s'espera que jugui d'inici Cristiano Ronaldo.

D'altra banda, el Betis intentarà donar la sorpresa al Bernabéu. Per a aquest partit, Pepe Mel té diverses i importants baixes, com les del lateral Nacho, amb fractura d'un dit del peu esquerre; i la de l'exblaugrana Mario, que continua el seu procés de recuperació.

No obstant, sí que podrà comptar amb el central brasiler Paulao, que s'ha recuperat d'una sobrecàrrega muscular, i amb el migcampista nigerià Nosa, que havia estat dubte fins última hora. A més, també ha entrat a la convocatòria el migcampista Salva Sevilla.

Alineacions probables

Reial Madrid: Diego López; Nacho, Raúl Albiol, Varane, Marcelo; Pepe, Modric, Kaká; Callejón, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Reial Betis: Adrián, Chica, Amaya, Paulao o Perquis, Alex Martínez; Beñat, Cañas; Juan Carlos o Nosa, Pabón, Campbell i Rubén Castro.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (colegi català).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 18h / C+ Liga i Gol T

stats