Reial Madrid

El tècnic del Madrid ha trobat en això, l'argument de l'empat a Riazor

Mourinho: "Qui fa el calendari sap què vol. Després de Champions, ens tocava jugar diumenge"

Jose Mourinho, tot i no "voler" excusar-se en això, ha insinuat que després d'un partit de Lliga de Campions dimarts, "el Madrid hauria d'haver jugat diumenge" i ha centrat en aquest debat gran part de la roda de premsa després de l'empat sense gols del seu equip contra el Deportivo

Mourinho ha criticat durament als responsables de designar els horaris dels partits: "Qui fa el calendari sap què vol. La gent riu de mi quan dic que el Madrid, si juga Champions, ha de jugar diumenge. Riuen i seguiran fent el que volen", ha dit, contundent.

Què hagués canviat si el seu equip hagués jugat demà i no avui? "Haguéssim tingut un dia més per a descansar, un dia més per a treballar el partit". I ha recomanat als periodistes que "investiguin i parlin amb especialistes" per entendre millor què li convé a un futbolista pel que fa als "descansos i a la fatiga acumulada". Tot i així, ha tret pit del bon estat de forma dels seus homes i ho ha argumentat explicant que "al final del partit, els jugadors del Depor estaven destrossats i els nostres no".

Sobre el partit, el tècnic del Madrid ha deixat clar que no pot "retreure res als jugadors ni a l'equip" i ha dit que el Madrid ha estat "penalitzat tot i haver-ho fet tot per a guanyar". El resultat just hagués sigut "guanyar", però el secret del futbol, ha dit, és "fer entrar la pilota dins la porteria i avui no hem sigut capaços de fer-ho". "Si no ho fas, no hi ha justícia".

Després de deixar-se dos punts a Riazor, ara el Barça és a set punts. Mourinho creu que "set punts són molts punts, però la matemàtica permet dir encara que no hi ha res definitiu. Continuarem lluitant", ha assegurat.

Més continguts de