SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/12/2012

El Girona surt golejat d'Alcorcón i perd la tercera plaça (4-1)

Els de Rubi cauen amb claredat contra els madrilenys i sumen la segona derrota consecutiva a la Lliga, fet que els allunya del lideratge

AlcorcónL'Alcorcón ha sumat la seva setena victòria consecutiva a Santo Domingo davant el Girona (4-1), després d'un partit en què els gols de Laguardia, Juli, Oriol Riera i Kitoko en pròpia porta han permès als madrilenys golejar el conjunt català i arrabassar-li la tercera plaça de la classificació.

El primer acostament amb perill del partit ha arribat als nou minuts per als locals, amb un xut ajustat de Sergio Mora que ha marxat desviat pel pal dret de Dani Mallo. Tres minuts després, Mora seria l'encarregat d'iniciar una jugada assajada que ha acabat amb un centre des del costat esquerre de Juli que ja rematat Ángel Sánchez i que Mallo ha rebutjat, deixant la pilota morta perquè en línia de gol el central Víctor Laguardia marqués el primer gol del partit.

El Girona ha buscat la igualada amb certa timidesa i s'ha mostrat poc efectiu en atac, ja que el seu davanter, Benja, ha estat bastant desatès i sol Felipe Sanchón, en algunes accions individuals, ha portat una mica de perill a la meta local. Als 34 minuts, l'Alcorcón ha pogut aconseguir el segon després d'un contraatac que Fernando Sales va culminar amb un xut creuat que va marxar fora per poc.

No obstant això, quan millor estava jugant el conjunt local, el Girona ha fet l'empat després d'una bona jugada a la contra que ha acabat amb una passada de Juanlu, qui s'ha desfet de Laguardia, cap a Felipe Sanchón, que no ha fallat en la seva rematada. Al conjunt visitant poc li ha durat l'alegria, ja que tres minuts després l'Alcorcón ha tornat a posar-se per davant amb un gol d'Oriol Riera.

A la segona meitat, l'Alcorcón ha seguit portant la iniciativa ofensiva i seves han estat les primeres oportunitats després de la represa. Aquest afany ha donat fruit en el minut 55 amb una passada d'Oriol Riera a Juli, qui des de la frontal ha marcat el tercer amb l'esquerra. Amb aquest marcador, al Girona li ha costar molt inquietar la meta del conjunt local i tota la seva iniciativa ofensiva l'ha basat en alguna acció aïllada de Benja i Carlos Acuña, qui ha saltat a la gespa en la segona meitat per donar aire a l'atac visitant.

L'Alcorcón ha seguit aprofitant-se de la fragilitat defensiva que ha mostrat un irreconeixible Girona, que ha arribat a aquest partit com el segon equip menys golejat de la categoria. Abraham ha botat un córner des de la dreta, Babin ha rematat i la pilota ha tocat en el congolès Ritchie Kitoko abans d'entrar a porteria.

Fitxa tècnica:

4 - Alcorcón: Manu Fernández; Arroyo, Babin, Laguardia, Ángel Sánchez, Fernando Sales, Sergio Mora, Abraham, Juli (Kike López, m.73); Miguélez (Fernando Morán, m.61) i Oriol Riera (Rubén Sanz, m.85).

1 - Girona: Dani Mallo, José, Migue, Chus Herrero, David García, Juanlu, Kitoko, Eloi Amagat (Acuña, m.53), Felipe Sanchón, Jandro i Benja (Ion Vélez, m.77).

Gols: 1-0: m.12 Laguardia; 1-1: m.40 Felipe Sanchón; 2-1: m.43 Oriol Riera; 3-1: m.55 Juli, i 4-1: m.67 Kitoko en pròpia porta.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comitè Murcià). Ha amonestat Babin, Sergio Mora, Abraham, Fernando Morán i Kike López, de l'Alcorcón, i a Migue i David García, del Girona.