Esports Futbol 04/10/2014

Un Barça B inoperant perd amb el Lugo (0-1)

Iriome dóna la victòria al conjunt gallec amb un gol al minut 65

A.l.
Dongou ha vist com li han anul·lat un gol abans del descans / GERMÁN PARGA / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça B d'Eusebio Sacristán ha perdut 0 a 1 contra el Lugo i ha malbaratat l'oportunitat de posar-se com a colíder provisional de Segona Divisió. Iriome ha donat els tres punts als gallecs amb un gran remat al minut 65.

El conjunt d'Eusebio no s'ha trobat mai còmode contra un rival ben ordenat a la part del darrere, i amb les idees molts clares quan ha disposat del control de la pilota. De fet, durant els primers 60 minuts, tot i tenir major possessió i domini territorial, les millors ocasions han caigut del bàndol visitant. Eusebio, que ha sortit amb Samper, Bicho i Halilovic a la medul·lar, no ha trobat la fórmula d'arribar a la porteria del conjunt dirigit per Quique Setién.

Al minut 65, el Lugo ha colpejat fort, amb una pilota creuada des de la banda esquerra que ha rematat de primeres i amb precisió Iriome González, superant amb qualitat Adrián Ortolà. La rèplica local, a través d'Alejandro Grimaldo i l'estratègia. Una falta frontal, amb perfil per a un dretà, l'ha rematat el lateral esquerrà i l'ha pilota s'ha estavellat contra el travesser gallec. El Barça B ho ha seguit provant, sempre profunditat ni contundència, tot i les entrades d'Adama Traoré i el debut de l'argentí de Rosario, Maxi Rolón.

Fitxa tècnica

0. Barça B: Ortolá; Diagne, Bagnack, Costa, Grimaldo; Samper, Cámara (Rolón, min.70), Bicho (Babunski, min.67); Halilovic, Dongou i Joan Román (Adama, min.57).

1. Lugo: José Juan; Dalmau, Pavón, Borja Gómez, Manu; Seoane, Pita (Peña,min.61); Iriome (Ferreiro, min.75), David López, Iago Díaz; i Lolo Plá (Luis Fernández, min.14).

Gol: 0-1, min 65: Iriome.

Àrbitre: López Amaya.