2a divisió
Esports Futbol 04/05/2013

El Barça B es deixa empatar a l'últim sospir i ja encadena quatre partits sense guanyar a casa (2-2)

Espinosa i Lombán han avançat els blaugranes, però Ilie –en pròpia porteria– i Óscar Díaz han igualat el partit per als gallecs

M.m.
Sergi Roberto, en una imatge d'arxiu FCB

BarcelonaEl Barça B ha deixat escapar dos punts contra el Lugo al Miniestadi i ja encadena quatre partits consecutius a casa sense conèixer la victòria. Els homes d'Eusebio Sacristan s'han deixat remuntar un partit que guanyaven per 2-0 i han acabat empatant amb un gol a falta de només 2 minuts per acabar el temps reglamentari.

El filial ha dominat en el primer temps i s'ha avançat amb un gol matiner d'Espinosa al minut 9. Lombán, de penal al 23, ha marcat el segon que semblava deixar encarrilat el partit. Però no ha estat així. Abans del descans, i a la sortida d'un córner, Edgar Ilie s'ha introduït la pilota a la seva porteria quan intentava rebutjar la pilota.

Al segon temps els blaugranes no han rematat la feina, i el Lugo ho ha aprofitat 'in extremis' per empatar amb un gol d'Óscar Díaz al minut 88, en una acció polèmica ja que el filial ha reclamat una possible falta en l'acció just anterior.

Amb aquest resultat, el Barça B es situa vuitè amb 55 punts, mentre que el Lugo és momentàniament onzè amb 49.