Segona Divisió
Esports Futbol 23/09/2012

El Còrdova agafa aire gràcies a la innocència del Girona (2-0)

Els gols d'Enzo Rennella i Cristian García a la segona part permeten els andalusos trencar una mala ratxa de dues derrotes consecutives

CòrdovaEl Còrdova s'ha retrobat amb la victòria (2-0) després quallar un partit molt complet davant un Girona poc perillós. Els gols d'Enzo Rennella i Cristian García a la segona part permeten els andalusos trencar una mala ratxa de dues derrotes consecutives.

Els locals no han trigat en tancar a la seva àrea al Girona. El ritme de joc ha estat alt i les entrades per les bandes contínues, el que el va portar a forçar tres serveis de córner en el primer quart d'hora de joc. En l'últim, un cop de cap de López Garai ha obligat Dani Mallo a lluir-se per evitar el primer gol de la nit.

El setge dels cordobesos ha anat en augment. La primera acció de mèrit del Girona ha arribat a la mitja hora de joc, quan Benja ha xutat alt des de la frontal després de rebre una bona assistència de Jandro.

Els últims sis minuts de la primera part han estat marcats per les expulsions. La primera, per al defensa del Còrdova, Tena, últim jugador en defensa que ha fet caure Benja quan encarava Alberto. Quatre minuts després el lateral dels catalans David García ha vist la seva segona groga i ha marxat expulsat.

El Còrdova ha fet un canvi al descans: Rennella per Patiño. La substitució no ha trigat a donar resultats perquè Rennella, en la segona pilota que ha tocat, ha fet una mitja xilena per fer l'1-0.

El gol ha obligat el Girona a avançar les seves línies. Un xut de Felipe Sanchón ha obligat Alberto García a ficar una mà prodigiosa per evitar que la pilota entrés per l'escaire dret.

El Còrdova ha sentenciat a quinze minuts del final després d'una bona jugada iniciada per Carles Caballero al mig del camp, que ha obert a la banda dreta per a la incorporació de l'improvisat lateral esquerra Cristian García, que avui ha tornat a jugar en lliga un any després d'una greu lesió de lligaments.