SEGONA DIVISIÓ

Els homes de Raül Agné fa set jornades que no coneixen la victòria

El Girona vol obrir l'any amb una victòria davant el Cartagena

L'equip gironí s'ha marcat l'objectiu d'abandonar el més aviat millor les posicions baixes de la taula i contra el Cartagena (18:00 h) té la primera oportunitat de fer-ho

Tot i portar gairebé dos mesos sense guanyar (l'últim triomf data del 6 de novembre contra la Ponferradina, 3-0), el tècnic gironí, Raül Agné, assegura que el seu equip està jugant bé, encara que li falta competir de la mateixa manera . Agné no tem l'aturada nadalenca, ja que assegura que els seus jugadors han tornat de les vacances "molt bé físicament i molt implicats".

El tècnic ha explicat que la seva confiança en l'equip cada vegada "va a més", encara que també ha reconegut que el Girona està jugant molt bé. Per aquest partit, el Girona FC tindrà les baixes del sancionat Dani Bautista i del lesionat Kiko Ratón. Al lateral esquerre, es presumeix la presència de Migue per cobrir l'absència de Baptista.

El Cartagena, quart classificat, pretén consolidar la seva posició i ho farà amb les baixes obligades de dos dels seus titulars indiscutibles, el capità Mariano Sánchez i el brasiler Pedro Botelho, ambdós sancionats.

Més continguts de