SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/02/2013

El Girona segueix sense guanyar a domicili i cau a Las Palmas (5-2)

Javi Acuña i Jandro han estat els autors dels gols dels gironins a les acaballes del partit, després que el Las Palmas col·loqués un 5-0 en el marcador

Efe / Ara
2 min
El Las Palmas ha golejat el Girona

GironaEl Girona ha perdut davant el Las Palmas (5-2) i ja acumula tres jornades sense conèixer la victòria. A més, els de Rubi fa cinc jornades que no aconsegueixen el triomf a domicili. I és que lluny de Montilivi els gironins no guanyen des del 9 de desembre, quan van superar el Xerez (0-2).

Nauzet Alemán ha estat el gran protagonista en l'arrencada del partit. Primer ha reclamat un penal i després, primer ha avisat amb un xut dins de l'àrea que ha rebutjat Becerra i poc després amb un col·locat xut des de 25 metres que ha superat el porter dels gironins, que estrenava titularitat.

El Girona tenia problemes al lateral esquerre amb el jove Juncà i els canaris han fet mal els gironins per aquesta banda. Nauzet ha tornat a reclamar una pena màxima per una caiguda de Juncà, i després ha rematat al pal dret de Becerra, i amb el Las Palmas abocat a l'atac, al minut 27, Vitolo també s'ha trobat amb el pal, a porteria buida, després de regatejar el porter.

A partir de la mitja hora l'equip de Rubi ha estirat les seves línies. Felipe Sanchón ha creuat la pilota, que ha anat fora per poc després d'una altra passada de Benja, mentre que Jofre ha intentat sorprendre Barbosa de lluny.

El Las Palmes ha marcat el segon abans del descans, en un contraatac conduït per Vitolo. El xut del nigerià Chrisantus l'ha rebutjat en curt Becerra i Thievy l'ha afussellat per sota amb l'esquerra.

L'equip groc ha tancat la victòria al començament del segon període després d'un regal del porter Becerra, que ha intentat atrapar un xut de Chrisantus des de la frontal de l'àrea i ha deixat la pilota morta perquè Vitolo, amb la defensa mirant, l'empenyés al fons de la xarxa. A més, després del gol de Tato –el quart per als canaris–, Vitolo ha fet el cinquè després un altre contraatac que ell ha culminat amb un xut al primer pal.

Però el Girona havia de reaccionar i ho va fer. Els de Rubi han aprofitat que el Las Palmas estava amb deu jugadors per la lesió d'Hernán i Javi Acuña s'ha escapat cap a l'àrea per marcar amb un xut creuat davant la sortida de Barbosa (5-1).

Amb el jugador canari coix sobre el camp, Jandro ha marcat un golàs –la pilota ha entrat després de tocar el travesser– i ha maquillat la derrota dels gironins.

- Fitxa tècnica:

LAS PALMAS 5

GIRONA 2

Las Palmas: Barbosa; Pignol, Deivid, Murillo, Dani Castellano; Momo (Andy Pando, min. 68), Hernán, Nauzet Alemán, Vitolo; Chrisantus (Tato, min. 59) i Thievy (David González, min. 72).

Girona: Becerra; José, Migue, Txiki, Juncà; Marcos Tébar; Juanlu Hens, Jandro, Jofre (Eloi, min. 56), Felipe Sanchón (Gerard Bordas, min. 70); i Benja (Javi Acuña, min. 67).

Gols: 1-0. Min 12: Nauzet Alemán, 2-0. Min. 45: Thievy, 3-0. Min 53: Vitolo, 4-0. Min 63: Tato; 5-0. Min 74: Vitolo, 5-1. Min 81: Javi Acuña; 5-2. Min 88: Jandro.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (navarrès). Ha mostrat targeta groga als jugadors locals Momo, Nauzet Alemán i David González, i al visitant Marcos Tébar.

Incidències: partit de la 26a jornada de la Lliga Adelante disputat a l'Estadi de Gran Canària davant 9.673 espectadors.

stats