SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/12/2012

Matilla, jugador del Múrcia: "Demano perdó a l'àrbitre, però mai el vaig amenaçar"

El futbolista del Múrcia va ser expulsat quan va acabar el partit per, segons l'acta del matx, dir-li a l'àrbitre "ets un fill de puta i et mataré". Ell, però, nega que l'amenacés

Ara
1 min

BarcelonaJavi Matilla, jugador del Reial Múrcia, en declaracions al programa 'Radio Estadio' d'Onda Cero, ha demanat disculpes pel seu comportament en el partit que el conjunt murcià va empatar aquest dissabte contra el Sabadell (2-2). Després d'un penal polèmic a favor del conjunt vallesà en l'últim minut, Matilla va explotar i va carregar contra l'àrbitre un cop el matx havia acabat. Tot i així, l'àrbitre, Figueroa Vázquez, el va expulsar.

"Si veus les imatges és impossible que en tres segons digui tot el que posa a l'acta i tres vegades", argumenta Matilla, que segons l'àrbitre li va dir "ets un fill de puta, et mataré i em cago en els teus morts". El jugador, que diu que "he d'aprendre d'aquest error", explica que "entenc que l'àrbitre se sentís ofès, però que s'inventi coses que no he dit per fotre'm a mi i que em caiguin més partits és perquè s'ho faci mirar". Matilla diu que en cap cas el va amenaçar.

stats