Futbol - Segona Diviisó

El nou Nàstic estarà liderat per Sergi Parés i Xavi Bartolo

El president Josep Maria Andreu ha anunciat els canvis

El Nàstic de Tarragona ja pensa en la pròxima temporada. Josep Maria Andreu, president del club, ha anunciat en una roda de premsa que el director esportiu serà Sergi Parés i el tècnic, Xavi Bartolo. "Comencem un nou projecte amb gent 'nastiquera' amb l'objectiu de tornar com més aviat millor al futbol professional. Sergi Parés serà el nostre director esportiu. El nostre entrenador serà Xavi Bartolo, que coneixem perfectament, ja que ha estat al Nàstic vuit temporades com a jugador i també al cos tècnic", ha avançat.

"Som els primers dolguts per aquesta situació. La temporada ha sigut molt difícil i demanem disculpes a tots els accionistes, socis i aficionats. Hem comès errors, però també cal dir que hem dedicat 1,5 milions d'euros més al pressupost esportiu que les últimes tres temporades, on vam aconseguir l'objectiu", ha analitzat Andreu.

"És el moment de mostrar el nostre sentiment i orgull de pertinença, i amb aquesta nova cultura de club estem convençuts que aconseguirem els nous reptes que ens esperen", ha resumit.

Més continguts de