SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/04/2013

El Sabadell vol frenar la seva caiguda lliure a costa d'un Sporting llançat

Després de quatre derrotes consecutives, els vallesans necessiten tornar a guanyar contra el Sporting (20 hores, Canal + 1) per evitar patir a final de temporada

Efe
2 min

SabadellEl Sabadell està obligat a guanyar per posar fi a una nefasta ratxa de quatre derrotes seguides contra un Sporting de Gijón que arriba llançat i vol sumar els tres punts en la Nova Creu Alta per continuar escalant cap als llocs d'ascens (20 hores, Canal + 1).

El conjunt vallesà està en plena en caiguda lliure després d'encadenar quatre derrotes consecutives, totes elles per amplis marcadors contra la Ponferradina (0-3), Hèrcules (3-1), Las Palmas (0-4) i Còrdova (3-0).

Els de Lluís Carreras no celebren una victòria des del passat 24 de febrer, quan es van imposar per 0-1 a domicili contra el Xerez, circumstància que ha fet ressuscitar els fantasmes de l'anterior temporada –els arlequinats van acabar quarts per la cua i es van salvar gràcies al descens del Vila-real que va arrossegar el seu filial.

Al vestidor sabadellenc insisteixen que la situació actual és molt diferent, encara que saben que per dissipar tots els dubtes han de superar l'Sporting de Gijón, malgrat tenir les baixes per lesió d'Espasandín, Fito i Raúl Goni –aquest últim intervingut divendres d'un trencament muscular pel doctor Ramón Cugat.

Per a aquest compromís, Carreras recupera els defenses Óscar Ramírez i Dani Tortolero –després de complir la seva sanció a Còrdova– i als migcampistes Juanjo, Moha i Antonio Longás, principals novetats d'una convocatòria formada per 20 futbolistes.

Per la seva banda, el Sporting viatja a Sabadell amb la intenció d'allargar la seva bona ratxa de resultats. El tècnic visitant, José Ramón Sandoval, no podrà comptar amb el porter Iván Cuéllar ni amb el lateral Roberto Canella. A més dels obligats canvis en defensa no es preveuen altres a la resta de l'equip, malgrat la recuperació del davanter Mate Bilic, que sembla que d'inici estarà a la banqueta ja que amb prou feines es va exercitar amb la resta de companys al llarg de la setmana.

stats