Segona Divisió
Esports Futbol 28/10/2012

El Girona es proposa seguir invicte a Montilivi, on mai ha guanyat el Numància

L'equip que entrena Rubi buscarà aquest diumenge (18 hores, Esport3) sumar el seu cinquè partit sense perdre

Efe
1 min
Aficionats del Girona a Montilivi

GironaEl Girona, que aquesta temporada encara no ha perdut a casa, i el Numància, que mai ha guanyat a Montilivi, s'enfrontaran aquest diumenge (18 hores, Esport3) amb l'escenari de fons de les festes patronals de la ciutat gironina.

Els gironins porten quatre partits seguits sense perdre -dues victòries i dos empats-, i amb 21 gols són l'equip més golejador del campionat en companyia del líder, l'Elx. "Les coses estan funcionant bé i, davant això, és difícil buscar canvis, ja que els jugadors compleixen perfectament", assenyala el tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi'.

Aquesta setmana ha rebut l'alta mèdica el davanter Ion Veléz, encara que faltat de forma no estarà a la llista definitiva per rebre al Numància. L'equip sorià, segons Rubi, "sap jugar a què no hi hagi ritme en el partit, està ben ordenat i no deixa espais".

El Girona no sap què és perdre a casa aquesta temporada, ja que a Montilivi ha sumat quatre victòries i un empat. Destaquen en l'apartat de partits guanyats les golejades davant Las Palmas (5-0) i el Recreativo (5-2) i la també clara victòria davant l'Sporting (3-1).

L'única nota negativa d'aquest inici de campionat és la poca afluència de públic que ha registrat fins ara l'estadi, amb un màxim de 4.500 espectadors en els cinc partits disputats a casa. Per suavitzar-ho, i aprofitar les festes patronals, el club ha fet campanya de rebaixa de les entrades i ha premiat els seus abonats amb una invitació.

stats