Lliga Adelante
Esports Futbol 09/03/2013

El Sabadell intentarà allargar el seu bon moment davant la Ponferradina

El conjunt català espera aconseguir el triomf aquest dissabte al vespre (20h/Esport 3) davant uns lleonesos que lluiten per aconseguir el més aviat possible la permanència

Efe
2 min

Sabadell/PonferradaEl Sabadell intentarà aquest dissabte al vespre (20h/Esport3) davant la Ponferradina prolongar el seu bon moment de forma per consolidar-se a la zona alta de la classificació. Els lleonesos buscaran puntuar a la Nova Creu Alta per amarrar com més aviat millor la permanència.

El conjunt català porta tres jornades seguides sense perdre i ha passat amb molt bona nota els seus dos desplaçaments consecutius a Xerez (0-1) i Guadalajara (1-1), i torna a casa amb la moral pels núvols.

A més, en aquest 2013, ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local. Alcorcón (2-0), Girona (4-1), Barça B (3-2) i Reial Madrid Castella (3-1). Uns resultats que han disparat la il·lusió entre la seva afició.

Per a aquest compromís, el tècnic Lluís Carreras està d'enhorabona ja que recupera el migcampista Juvenal, una vegada complert el seu partit de sanció.

Per contra, continua sense poder comptar amb el seu 'cervell' Juanjo Ciércoles, que no s'ha recuperat a temps dels problemes que pateix al bessó i es perdrà el seu tercer partit consecutiu, mentre que el davanter Nabil Baha és baixa per una sobrecàrrega muscular.

El principal dubte català resideix al centre del camp, on Juvenal, Longás i Llorente es juguen un lloc, ja que el retorn a l'equip titular de Moha sembla garantit després de la suplència inesperada de la setmana passada a Guadalajara.

El defensa Dani Tortolero ha rebut l'alta mèdica després de ser intervingut quirúrgicament d'una hèrnia discal a principi de gener, però no ha entrat en la convocatòria.

D'altra banda, la Ponferradina visita el Sabadell amb l'objectiu de sumar els seus primers punts del 2013 fora de casa i, així, començar a somiar amb objectius més ambiciosos que la permanència. L'equip de Lleó està apuntalant la seva bona trajectòria amb una ratxa excel·lent a casa, però troba a faltar el poder sumar a domicili.

Precisament el partit de demà davant el Sabadell es planteja com una bona oportunitat d'acostar-se als llocs alts, encara que des del club s'insisteix en el discurs d'arribar com més aviat millor als 50 punts que han d'assegurar la permanència.

En qualsevol cas, ja és conegut que compta amb dues baixes segures per lesió, les del defensa central Hélder Rosario i el mitjapunta Mateo Míguez, i una altra per sanció, la del central Samuel San José, castigat per acumulació d'amonestacions.

Alineacions probables

Sabadell: Nauzet; Oscar Ramírez, Abraham Paz, Raúl Goni, Samu; Juvenal, Moha, Hidalgo; Eneko, Lanzarote i Aníbal

Ponferradina: Santamaría; Carpio, Carlos Ruiz, Alan Baró, Nano; Jonathan, Juande; Acorán, Iván Moreno, Saúl; i Máyor

Àrbitre: Prieto Iglesias (Comitè navarrès)

Estadi: Nova Creu Alta

Hora: 20h / Esport 3

stats