Segona Divisió
Esports Futbol 15/02/2013

El Sabadell vol aixecar-se contra un Reial Madrid Castella en ratxa

L'equip que entrena Lluís Carreras rep aquest dissabte (20 hores, Esport3) el filial blanc

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell rep aquest dissabte (20 hores, Esport3) el Reial Madrid Castella amb la necessitat de reaccionar després de la golejada encaixada la passada jornada a Almeria (5-1). El rival arriba llançat i buscarà encadenar tres victòries per primera vegada aquesta temporada.

El conjunt arlequinat vol rentar la mala imatge exhibida a Almeria i mantenir la seva bona línia a la Nova Creu Alta, on últimament han caigut de forma consecutiva tres equips de la zona alta com Alcorcón (2-0), Girona (4-1) i Barça B (3-2). El tècnic Lluís Carreras segueix sense poder comptar amb els lesionats Espasandín, Tortolero, Olmo, Arteaga, Fito Miranda i Toño García, als quals s'ha sumat aquesta setmana el migcampista Juanjo Ciércoles, amb una sobrecàrrega al soli. La seva absència podria provocar el debut d'Antonio Longás, fitxat al mercat d'hivern procedent del Racing de Santander, encara que també tenen opcions d'ocupar la demarcació de migcampista Juvenal i Llorente.

Ulises Dávila, intervingut dimarts passat d'una lesió al polze de la seva mà dreta, ha entrat a la convocatòria i podria jugar amb una protecció especial que li impedirà moure el dit lesionat. També podrà jugar el defensa Oscar Ramírez, expulsat a Almeria però a qui li han retirat la sanció en prosperar el recurs presentat pel club català i ocuparà la banda esquerra tan castigada per les lesions.

La presència del filial del Reial Madrid a Sabadell dues dècades després ha aixecat una gran expectació a la ciutat i voltants, accelerant el ritme de venda de localitats anticipades, cosa que sembla indicar que la Nova Creu Alta presentarà la millor entrada de la present temporada.

stats