La xarxa dóna suport a Raül Agné

Els internautes reaccionen majoritàriament a favor del tècnic del Girona, que ja és trending topic a Twitter

Internet pren el pols a la reacció de Raül Agné, ahir, a la sala de premsa del camp de l'Osca. Aquesta tarda l'entrenador del Girona ja és treding topic a Twitter. Concretament el seu nom és el sisè terme més comentat en aquesta xarxa social a nivell d'Espanya. La majoria de referències són en mostra de suport a l'entrenador i enllaçant la informació que des d'ahir a la nit va publicar l'Ara.

Al Facebook s'han creat un parell de pàgines per mostrar el seu suport. " Raúl Agné, gràcies en nom de tots els Catalans" és un grup que té 31 fans, però el primer que va aparèixer, ahir a la nit, és " Suport a l'entrenador del Girona, Raül Agné, per expressar-se en català" que ja té més de 1.300 seguidors. 

Els diaris digitals es van fent ressò del fet. Els mitjans catalans han destacat la notícia, i a nivell espanyol elEconomista i el Diario del Alto Aragón són alguns dels que ho han ressaltat. Al portal del diari Marca, tot i que explícitament no se n'ha fet referència, els seus lectors debaten l'assumpte als comentaris de la crònica del partit del Girona. Fins i tot al fòrum del web ACB.COM hi ha un fil propi de debat sobre la reacció d'Agné.

Més continguts de