FUTBOL INTERNACIONAL

Ajornats els partits del Mònaco i de l'Olympique de Marsella per la crisi dels 'armilles grogues'

Ja hi ha quatre partits de la lliga francesa que no es disputaran aquest cap de setmana

El partit del Mònaco contra el Niça i el del Saint-Étienne contra el Marsella, corresponents a la 17a jornada de la lliga francesa, s'han ajornat en el marc de la crisi dels 'armilles grogues' a França.

La lliga francesa ha indicat que el partit entre el Mònaco i el Niça, inicialment previst per divendres a les 20.45 h, s'ha ajornat a petició del govern del Principat de Mònaco d'acord amb la Prefectura dels Alps Marítims. El del Saint-Étienne contra el Marsella s'havia de jugar diumenge a les 21 hores i s'ha ajornat després que així ho sol·licités la Prefectura (delegació del govern) del Loira.

Segons els mitjans francesos, al darrere d'aquests ajornaments hi ha la voluntat de les autoritats de mobilitzar les forces de l'ordre a escala estatal per fer front a les protestes de dissabte dels 'armilles grogues', que es tem que degenerin en problemes d'ordre públic.

La nova jornada de protesta per quart dissabte consecutiu ja havia comportat l' ajornament del partit del París Saint-Germain (PSG) contra el Montpeller i el del Tolosa contra el Lió, tots dos previstos per dissabte.

Més continguts de