Lliga de Campions
Esports Futbol 20/11/2012

El Benfica derrota 2-1 el Celtic i confirma la primera plaça del Barça al grup G

L'exmadridista Garay ha marcat el gol de la victòria per als portuguesos en el minut 71. El resultat manté amb opcions de classificar-se al Benfica i confirma el lideratge del Barça al grup G

Cardozo pressiona Ambrose i Wilson durant el Benfica-Celtic

BarcelonaEl Benfica ha derrotat 2-1 al Celtic de Glasgow, un resultat que confirma la classificació del Barça com a líder del grup G. Els blaugranes, amb 12 punts, passaran com a primer classificat passi el que passi en l'última jornada de la fase de grups. A més, la victòria portuguesa manté amb opcions d'accedir a la següent ronda al conjunt de Jorge Jesús, que se situa amb 7 punts, els mateixos que el Celtic.

Un gol de Ola John al minut 7, després d'una assistència de Cardozo, ha encarrilat el triomf local, però a la mitja hora de joc, el Celtic ha empatat. Samaras ha rematat amb encert un córner picat per Mulgrew.

A falta de vint minuts per acabar, l'exmadridista Garay ha rematat a gol un servei de cantonada per posar el 2-1 en el marcador i allargar les opcions portugueses a la Champions.